rechtstreekse donatie!

Bouwen aan Nepal

Bouwen aan Nepal

Afgelopen zondag 13 maart was de Bergsportdag in de Jaarbeurs van Utrecht, een inspiratiebron voor bergliefhebbers. Er was verder ruim aandacht voor Nepal met een ‘Nepal-straat’ en Nepal-lezingen, om mensen enthousiast te maken om naar dit Himalaya-land te gaan. En Nepal te ondersteunen. Als Stichting Topaspiraties werd ons de gelegenheid geboden een verhaal te vertellen (lezing Katja) en met een stand te staan. Bureau Hemels van der Hart verzorgde voor ons de inrichting (baniers, vlaggetjes).

Het was mooi om zoveel (potentiele) Nepal-liefhebbers en bekenden te hebben kunnen ontmoeten. Verder zijn we zeer dankbaar voor de aanvullende giften die we hebben mogen ontvangen: € 317,- via contante donaties en de verkoop van het boek Lopen over de grens. Daarnaast werden we de afgelopen dagen verrast met bijschrijvingen op de Stichtings-bankrekening à € 2.050,-

Dat betekent dat vandaag (18 maart) de totale stand aan donaties € 45.171,- bedraagt. Kortom, er is een positief saldo van € 4.739,- voor de school in Kakani, dat zal worden aangewend voor het tweede schoolgebouw dat nog moet worden gerealiseerd. Geweldig. Heel veel dank! Elke euro is een bouwsteen en helpt Nepal verder!

Voor een impressie van de totale bergsportdag: https://www.flickr.com/photos/nkbv/sets/72157665804714571/