rechtstreekse donatie!

Corona Hulp juli 2020

Corona Hulp juli 2020

Met de lopende Corona-actie met het boek ‘Lopen over de grens’ hebben we via de verkopen, maar vooral via directe donaties aan de Stichting Topaspiraties t/m half juli een bedrag van 1850 euro mogen ontvangen. Het bedrag is volledig doorgeboekt naar Nepal en inmiddels besteed in het kader van Covid-19 hulp. Voor het grootste deel van het bedrag zijn beschermende middelen gekocht voor een opleidingsziekenhuis in Kathmandu en voor twee scholen in Helambu (Shree Palchok and Shree Bageswori). Ook is materiaal gedoneerd aan de medische post in Basa (Solo-gebied). Het betreft medische mondmaskers, mondkapjes, desinfecterende gel, infra-rood thermometers en handschoentjes. Daarnaast zijn opnieuw voedselpakketten verstrekt aan zo’n veertig noodlijdende gezinnen in de hoofdstad.

Grote dank voor de donaties! En aan Chhiree Sherpa die de aankopen, logistiek en schenking vanuit Kathmandu coördineerde.

De boek-actie met Lopen over de grens gaat overigens door t/m 31 augustus 2020. Door een boek te kopen doneer je 20 euro aan Nepal voor Corona-hulp. Zie www.lopenoverdegrens.nl