rechtstreekse donatie!

Steun School Basa/Khastap

Steun School Basa/Khastap

Binnenkort vertrek ik (Katja) met vijf vriendinnen naar Nepal, waar we een trektocht maken in het Solo-gebied, ca. 60 km ten zuiden van Mount Everest. Een belangrijk aspect van de tocht is het bezoeken van de Shree Himalaya Secondary School in Basa/Khastap, even ten oosten van Phaplu. Deze school steunen we met onze stichting sinds een aantal jaren.

We willen de school helpen met een digitaal display voor interactieve lessen en presentaties. Sinds kort is er beter internet, waardoor de mogelijkheden zijn uitgebreid op onderwijsgebied. Er is verder een tekort aan houten tafels en banken voor de leerlingen. En er is de wens te beschikken over meer sport-attributen. Daarover plaatsten we eerder dit blog.
Ons oorspronkelijke doel was 6000 euro in te zamelen. Inmiddels is dat bedrag gehaald dankzij het grote aantal donaties en de Go Fund Me-pagina. Echt geweldig! We hebben ons doel daarom verder verhoogd naar 8000 euro. Met dit extra bedrag kan de steun worden uitgebreid en zal onder meer worden aangeschaft: accu’s, omvormer etc. om te zorgen voor een stabiele stroomvoorziening. De elektriciteit valt namelijk geregeld uit.

Grote dank aan alle donateurs en aan iedereen die nog een gift doet, rechtstreeks, dan wel via Go Fund Me.